HTML

2010.09.06. 14:27 José Doroteo Arango

Fejlesztések az Iwiw-nél, de kinek??

Címkék: iwiw chat facebook közösségi oldalak

Ma reggel, ahogy éppen próbáltam letudni az e heti Iwiw bejelentkezést (körlevél olvasást), arra lettem figyelmes a kezdőlapon, hogy tesztelőket keresnek az új chat funkcióhoz. Ahhoz a chat funkcióhoz, aminek már (minimum) egy éve működnie kellene.. úgy, mint az eseményeknek és azoknak a funkcióknak, amiket eddig nem sikerült "átemelni" a Facebook-ról.
De nem baj, a lényeg, hogy tiszteletreméltó késéssel, de jönnek az új funkciók az Iwiw-en..viszont kinek és minek??
Az a felhasználói réteg, amelyik potenciális használója lenne pl. a chat-nek, már  régen egy másik közösségi oldalon nyomatja a tartalmat és eszeágában sincs újra aktívkodni az Iwiw-en. Heti egyszer bejelentkezik, majd jelentkezik is ki.. gyakorlatilag nincsen olyan dolog, ami miatt megérné 1 percet is az oldalon töltenie.
Sőt, már elege van az Iwiw-ből, látni sem akarja, csak akkor használja, ha valakit nem ér el Facebookon.

Szóval, Kedves Iwiw! Tessenek hirtelen drasztikus változtatásokat eszközölni design & funkcionalitás terén vagy inkább fejlesszetek a nyugdíjasoknak, ők azok, akik a mai napig vidáman jelölgetnek nálatok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webfuck.blog.hu/api/trackback/id/tr402275114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása